Webáruház készítés ingyen - Boltaneten.hu  
Bemutatkozás

A Szövetkezetet azzal a céllal hoztuk létre, hogy a startmunkaprogram keretében előállított termékeket piacra tudjuk juttatni. Fő célunk volt továbbá az is, hogy piaci munkahelyeket teremtve biztos megélhetést nyújtsunk azoknak a helyi lakosoknak, családoknak, akik valóban szeretnének visszakerülni a munka világába. A startmunka kezdetén elsődleges feladatunk volt a helyi önkormányzati konyha alapanyagokkal történő ellátása.

A tésztaüzemben dolgozókkal  együtt olyan egészséges termékek előállítására törekedünk, mely a piaci követelményeknek is maximálisan megfelel.

Az elmúlt években mindent megtettünk annak érdekében, hogy kisüzemi szintre emeljük a száraztészta készítést. Beszereztünk egy kisipari tésztagépet, mely segítségével körettészta féleségeket is tudunk gyártani.

A termékek gyártása során végig megőriztük a házias jelleget, az egészséges alapanyagok felhasználását, melynek eredményeként olyan terméket állítunk elő, mely megállja a helyét a termékpiacon is.

Célunk nem a gyors meggazdagodás, hanem a dolgozók foglalkoztatásának stabilitása, értékes, minőségi, a falu hírnevét emelő termékek előállítása.


A tésztaüzem átadójáról készült videót az alábbi linken nézheti meg: 

Tiszaörsi Barázda Szociális Szövetkezet
Székhely: 5362 Tiszaörs, Hősök tere 5.
Telephely: 5362 Tiszaörs, Rákóczi F. út 7.
Adószám: 24704409-2-16
Cégjegyzékszám: 16-02-001959
Számlaszám: 70100059-11100087-00000000

A Boltaneten.hu ingyen webáruház szolgáltatás technikai hátterét a BITBULL Kft. biztosítja.
Amennyiben úgy gondolja, hogy a webáruház működése jogsértő, kérjük jelezze nekünk!